Samen eten

Kerk en Keuken

Eenmaal in de maand wordt een maaltijd bereid, die we vervolgens gezamenlijk opeten. De kosten zijn € 2,50 per persoon. Hiervoor worden een hoofdmaaltijd en een toetje verstrekt. Contactpersoon: Hanneke van den Hoek, tel. (033) 462 27 35.

Elke eerste maandag van de maand kunt u mee-eten in de Emmaüskerk. Uw gastvrouw is Hanneke van de Hoek. Zij bereidt het eten met hulp van anderen. Ongeveer 20 – 25 mensen komen hier gezellig met elkaar de maaltijd genieten.

En gezellig is het!

Om ongeveer 17.30 uur wordt u ontvangen met een kopje koffie. De tafels worden gedekt en men kan een plekje zoeken. Heerlijke geuren uit de keuken komen u al tegemoet. Tijdens het eten is het een drukte van belang. Lekker eten, praten met andere tafelgenoten en lachen.

Tussen de hoofdmaaltijd en het toetje is er een korte overdenking in de vorm van een verhaal of gedicht, dat op aansprekende wijze wordt gebracht.

Bijzonder om mee te maken.

Wilt u ook eens aanschuiven? Van harte welkom.

Paasontbijt

Op eerste paasdag wordt er, nog voor de dienst, traditiegetrouw een paasontbijt georganiseerd.

Houd rond Pasen de website goed in de gaten voor meer informatie.