Nacht Zonder Dak

Op deze wereld zijn er velen jongeren die het niet zo goed hebben als onze jeugd. Deze jongeren hebben bijvoorbeeld geen dak boven hun hoofd en slapen onder de sterrenhemel in zelfgebouwde hutjes. Een heel verschil met onze kids : een lekker warm (seizoenen)dekbed, verlichting, douche en zo nog een hele lijst van luxe.  Jongeren van de Soos (8 stuks) gaan 1 nacht lang (van 30 juni op 1 juli op het evenementen terrein aan de Hamseweg in Hoogland) die luxe bewust niet gebruiken. Zij gaan een nacht zonder dak doorbrengen in zelfgebouwde hutjes. Dit om eens mee te maken hoe de leeftijdsgenoten het dagelijks ervaren om geen dak boven het hoofd te hebben. Uiteraard gaat het er niet alleen om om deze nacht mee te maken maar is het de bedoeling dat er geld bijeen gebracht gaat worden om daklozen projecten van Tear  te ondersteunen. (vorig jaar in Amersfoort 4.000,= door 45 jongeren !!)  Uw steun is daarbij noodzakelijk :  Doet u een gift dan brengen de jongeren een Nacht Zonder Dak door, dat lijkt ons een mooie deal !

Op 18 juni staan de deelnemende jongeren van de Emmauskerk (Myriam, Sam en Anouk) na de dienst in de hal van de kerk (inclusief hutje) en kunt u uw gift geven.

Na de dienst op 25 juni kunt u bij de Soos jongeren een lekkere plak cake kopen.
De opbrengst is uiteraard bestemd voor Tear en Nacht zonder dak !
Naast de aankoop van een plak cake kunt u de jongeren ook steunen door een contante gift. (of machtiging).

Mogen de jongeren op uw steun rekenen ?

Groet,
Edwin ten Haken
Jeugdouderling

Wij zoeken een Verhuurco÷rdinator

In de vorige drieluik heeft u kunnen lezen dat onze verhuurco÷rdinator/gastheer plotseling is overleden.

Wij zijn dan ook naarstig op zoek naar een vervanger.

Kent u iemand die zich kan vinden in onderstaand functieprofiel,

laat hem of haar dan reageren.

Het is niet uitgesloten dat de nu nog vrijwilligersfunctie (eventueel met een fiscaalbegrensde vergoeding) in de toekomst kan uitgroeien naar een betaalde functie.

Kijk voor meer info in deze link:

Vacature Verhuurco÷rdinator

Wilt u de dienst (nog eens) beluisteren?
Volg kerkdienst direct of luister hem op kerkdienst gemist. Ook kunt u een aantal van de preken nalezen op de pagina Preken downloaden.

Agenda en activiteiten

Onze website is in onderhoud
Zoals u wellicht kunt zien en hopelijk zo min mogelijk zult merken is onze website in onderhoud.
Wij willen u graag zo snel en zo veel mogelijk van informatie voorzien en daarom willen wij graag een vernieuwde, snellere en makkelijkere website aan u presenteren. Wij hopen dat u daar zo min mogelijk hinder van zult ondervinden. Mochten er dingen zijn die u mist, die u niet kunt vinden of graag op de hernieuwde website zou willen terugzien laat het dan aan ons web team weten via info@emmauskerk-amersfoort.nl Alvast bedankt!

Actief op Twitter

We hebben nu behalve een instagram account

en een facebook account ook een twitteraccount.

Vanaf nu zijn we te volgen op @emmauskerk033

Volg en retweet ons!