Activiteiten voor jong en oud(-er)
Samen met anderen iets doen, in gesprek over geloof, belangrijke dingen in het leven, wandelen of eten? Alleen een avond, of juist een heel seizoen? Op www.zindex033.nl vindt u vanaf dit seizoen alle activiteiten van (bijna) alle kerken in Amersfoort. Ook de activiteiten van de kwartetkerken (De Emmaus, De Bron, de Hoeksteen en de Fonteinkerk) kunt u daar op vinden.

U leest er bijvoorbeeld over het leerhuis van ds. v.d. Harst en Dineke Houtman dit jaar over het boek Esther, maar ook over een avond met de dichter Sytze de Vries en nog veel meer.
                                          Geef je op, en doe mee. Voor elke leeftijd!

Agenda en activiteiten

Wilt u de dienst (nog eens) beluisteren?
Volg kerkdienst direct of luister hem op kerkdienst gemist. Ook kunt u een aantal van de preken nalezen op de pagina Preken downloaden.