Activiteiten voor jong en oud(-er)

De Amersfoortse PGA-wijkkerken De Bron, De Hoeksteen, Emmaüskerk en Fonteinkerk bieden in dit nieuwe seizoen 2017-2018 hun activiteiten gezamenlijk aan. Er is voor elk wat wils. Doe je (weer) mee? Iedereen kan zich aanmelden, of je nu lid bent van één van  de wijkkerken of niet!

Welke activiteiten er dit seizoen allemaal zijn, dat staat overzichtelijk in de
online ACTIVITEITENKALENDER.

U kunt desgewenst ook alle informatie downloaden om zelf uit te printen, rustig te bestuderen of om te bewaren.

Als u uit het aanbod uw keuzes hebt gemaakt, kunt u zich voor de activiteiten aanmelden door middel van het online AANMELDINGSFORMULIER. Na aanmelding krijgt u daar keurig een bevestiging van per mail.

Als u dat liever doet, kunt u het aanmeldingsformulier downloaden en dat dan vervolgens handmatig invullen en opsturen.

Wilt u liever alle informatie in een handzaam boekje hebben, dan kunt u hier het boekje downloaden als pdf. Als u dit  bestand met bijv. Acrobat Reader uitprint als 'booklet' hebt u alles overzichtelijk op papier.

Wie zich aanmeldt, ontvangt te zijner tijd een deelnemerslijst. Als bij een kring nu nog geen plaats en/of tijd staat vermeld, dan wordt dit t.z.t. mét de deelnemerslijst bekend gemaakt.

Aanmelding kan het hele jaar door. Maar voor sommige activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers. Wees er in dat geval snel bij, want vol is vol!
In enkele gevallen geldt (ook) een minimum aantal deelnemers. Ook dan is het zaak om zich snel aan te melden, zodat snel duidelijk is of dat minimum metterdaad wordt bereikt..

Voor veel activiteiten geldt een vrijwillige bijdrage (richtbedrag € 5,-), maar voor sommige is vooraf al een bepaald bedrag vastgesteld. Die bijdrage betaal je voor elke activiteit afzonderlijk aan de contactpersoon die in de toelichting staat vermeld, en wel op de (eerste) datum van die activiteit.

Tenslotte: Mocht het u niet lukken om zich via de website voor activiteiten aan te melden of om de informatie te downloaden, neem dan contact op met de coördinator voor de aanmeldingen, stuur daartoe een mail naar Bertus van Heusden.

Wij zoeken een Verhuurcoördinator

In de vorige drieluik heeft u kunnen lezen dat onze verhuurcoördinator/gastheer plotseling is overleden.

Wij zijn dan ook naarstig op zoek naar een vervanger.

Kent u iemand die zich kan vinden in onderstaand functieprofiel,

laat hem of haar dan reageren.

Het is niet uitgesloten dat de nu nog vrijwilligersfunctie (eventueel met een fiscaalbegrensde vergoeding) in de toekomst kan uitgroeien naar een betaalde functie.

Kijk voor meer info in deze link:

Vacature Verhuurcoördinator

Agenda en activiteiten

Wilt u de dienst (nog eens) beluisteren?
Volg kerkdienst direct of luister hem op kerkdienst gemist. Ook kunt u een aantal van de preken nalezen op de pagina Preken downloaden.

Actief op Twitter

We hebben nu behalve een instagram account

en een facebook account ook een twitteraccount.

Vanaf nu zijn we te volgen op @emmauskerk033

Volg en retweet ons!