Beheerder/verhuur

Zaalverhuur

De Emmaüskerk beschikt over een mooie kerkzaal en een Middenzaal die verhuurd  kunnen worden, als ze niet  in gebruik zijn voor eigen activiteiten.

De Kerkzaal heeft een capaciteit van 250 personen. De Kerkzaal beschikt over een prima akoestiek voor concerten, recitals, kooruitvoeringen, lezingen, vergaderingen en het maken van geluidsopnames. Het Willis kerkorgel is van een goede kwaliteit. Er is een ringleiding, een beamerscherm, een vleugel  en een geluidsinstallatie aanwezig.

Wij stellen wel als voorwaarde dat uw evenement past binnen het karakter en de sfeer van het gebouw. De verhuurcoördinator beoordeelt bij elke aanvraag voor huur of hiervan naar zijn oordeel sprake zal zijn

De Middenzaal biedt ruimte aan maximaal 50 personen en is uitstekend geschikt voor recepties, verjaardagen, voorlichtingsbijeenkomsten en thematische bijeenkomsten. In de Middenzaal is een vast projectiescherm, en  een los scherm is altijd te plaatsen. Er  kan tevens gebruik gemaakt worden van een piano en/of versterkingsapparatuur (microfoons + luidsprekers). Projectie- en statafels zijn eveneens aanwezig.  Beamer en flip-over zijn tegen meerprijs te huur.

Het gehele gebouw is rolstoeltoegankelijk en voorzien van een invalidentoilet. In het gehele gebouw is WiFi aanwezig.

Voor koffie, thee en frisdrank kan gezorgd worden en er zijn diverse cateringmogelijkheden voor bijvoorbeeld een lunch (cake, broodjes, melk, fruit, soep of een saucijzenbroodje). In overleg kunnen de verschillende mogelijkheden worden besproken.

In De Emmaüskerk  kunnen trouwdiensten en uitvaartdiensten worden gehouden. Als u  niet betrokken bent bij De Emmaüskerk of bij een andere kerk, of uw kerkelijke gemeente beschikt niet over een eigen gebouw, dan is het mogelijk om gebruik te maken van ons kerkgebouw. In overleg kunnen ook afspraken gemaakt worden over medewerking van onze predikant en organist. Voor meer informatie zie bij: [hyperlink]

Voor informatie over beschikbaarheid of andere vragen over huur kunt u mailen naar zaalbeheer@gmail.com

Kerkgebouw
Noordewierweg 131